The FAT MO’S NEW BIG DROP!


The FAT MO’S NEW BIG DROP!

The legendary Fat Mo’s band expands with three new members.

Szeptember 12-én a nagyközönség birtokba veheti a Fat Mo’s Café-t, ahol is mindenki megismerheti a speciális technológiával felszerelt Sanremo Operát! A KÁVÉGÉPET, amelyhez Közép-Európában egyedülálló módon a T. Lamborghini fő kávékeverékeit külön digitális darálóval párosítják, így a végeredmény minden esetben kellemes, vagy éppen felpörgető, de minden egyes esetben személyre szabott, felejthetetlen és utánozhatatlan lesz!

FatMo's-Band-1-960p

Ezen az estén mutatkozik be a Fat Mo’s saját zenekara, amely nem meglepő módon a Fat Mo’s Band nevet viseli, és amelyben zseniális muzsikusok játszanak! A szeszcsempészet korszakának miliője, a korhű ruhákban játszó muzsikusok szinte minden zenei korszakon végigrepítik a közönséget, hogy egyszerre érezzék magukat otthon a múltban és a jelenben! Hátradőlve élvezhetik mindazt, amit egykoron vagy éppen most szeretnek, ha pedig éppen úgy tartja kedvük, hétvégenként, természetesen közvetlenül a zenekar mellett táncolhatnak, szinte együtt lélegezve a hangszerekkel!

FatMo's-Band-5-960x

A zenekar hétköznaponként hétfőtől-csütörtökig amolyan klasszikus jam-sessionként működik, ahová szeretettel várják a hangszerrel érkező muzsikusokat, akik kedvük szerint néhány dalra csatlakozhatnak hozzájuk. Péntekenként aztán remek vendégzenekarok következnek, ott találjuk majd a zseniális, és immáron Kossuth-díjas Hot Jazz Bandet, vagy éppen a blues nagyágyúi közül Tóth János Rudolfot, vagy éppen a nagy visszatérő Fekete Jenőt!

Szombaton azután következik a Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó, ahol remek muzsikusok és DJ-k kalauzolnak minket végig a meghitt bárzongorista-világtól egészen napjainkig, este kilenctől egészen hajnalig, élőzenével, közösen átlépve azon a bizonyos Fat Mo’s időkapun!

Ha mindez nem lenne elég, a kávézó megnyitásával és a zenekar bemutatkozásával egy napon útjára indul a Fat Mo’s News, amely gondosan válogatott gasztronómia, zenei, színházi, és életmód hírekkel, interjúkkal jelentkezik a jövőben! Ettől a naptól ugyanis nem csupán megszokott módon működik a Fat Mo’s weboldala, hanem egyfajta kulturális iránytűként, amely igyekszik mindenkit a számára legjobb helyre kormányozni!

Az este mérföldkő lesz a legendás szórakozóhely történetében, érdemes mindenkinek eljönnie, akit érdekel a huszonegyedik századi magas minőség a huszadik század elejének miliőjében!

A pontos menetrend az eseményben található:

https://www.facebook.com/events/710275555744000/

+ There are no comments

Add yours