Partner Ajánlat

Partner Ajánlat

Privát vagy céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók a nap bármelyik szakában.
A Fat Mo’s természetesen szívesen ad teret különféle rendezvényeknek.
Legyen szó akár céges rendezvényről, partyról, születésnapról, de akár komolyabb hangvételű konferenciáról, vagy megbeszélésről, esküvői vacsoráról, mindenkit szívesen látunk! A délelőtti nyitás lehetőséget ad, hogy akár egy munkaebéd alkalmával, igény esetén élő háttérzenével születhessenek meg a legfontosabb döntések. Sajtótájékoztatóknak, PR eseményeknek is ideális a Fat Mo’s, hiszen a tökéletesen hangosítással felszerelt helyszín, folyamatosan működő konyhával és bárpulttal pillanatok alatt utánozhatatlan környezetet teremt. A leghátsó sorokból is kitűnően hallani a színpadon elhangzottakat, a kivetítőkön pedig a távolabb ülők is testközelből követhetnek minden egyes mozzanatot.

Akár egyedi menü és program is összeállítható, ahol a gasztronómia és a zene egyszerre alkalmazkodik a vendég és a megrendelő igényeihez.
A felszolgált ételsorok mellett ültetett fogadást svédasztalos büférendszerrel is meg lehet rendelni.
Kivetítővel is rendelkezünk, így ha kisebb bemutatóról, vagy kihelyezett meetingről van szó, akár fajsúlyosabb rendezvények is megtarthatóak.

Amennyiben rendezvényhelyszínt keres, hívjon minket bizalommal, személyre szabott ajánlatunkkal, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk!

 

Telefonszámaink:
+36 1 266 8027, +3670 623 8844

 

 

FATMO-A4-ajanlat-2015-Oktober-HU-1

FATMO-A4-ajanlat-2015-Oktober-HU-2

FATMO-A4-ajanlat-2015-Oktober-HU-3

FATMO-A4-ajanlat-2015-Oktober-HU-4

FATMO-A4-ajanlat-2015-Oktober-HU-5