RÓLUNK

RÓLUNK

A Fat Mo’s mára már legendává vált, hiszen több mint 20 éve minden este élő zenés koncertekkel, kitűnő ételekkel és óriási ital választékkal várja vendégeit!
„Ha forr a véred” ne feledd! Itt elfelejtheted a napi gondokat és felhőtlenül szórakozhatsz és garantáltan jól érezheted magad!
Egy különleges étterem, pub, kávézó, szórakozóhely, és party helyszín…
A 20-as évek amerikai szesztilalom idejének és gengsztervilágának stílusában kialakított helyen érdemes így a nap bármelyik szakában beülni egy italra, vagy ha éppen megéheztünk, a konyha minden napszakban készen áll, hogy elvarázsoljon minket. Ha hozzánk benézel a hétköznapok már többé nem hétköznapok, a hétvégék napjai egybe folynak, szinte megszűnik a külvilág és az idő, a Volt egyszer egy Amerika c. film hangulata és bohém, zenés világa elevenedik meg!
Figyelmes és barátságos személyzet, légkondicionált és egyedi kialakítású vendégtér, bokszok, különterem, a közkedvelten hosszú bár- és koktélpult vár!

ÉTTEREM

Mesés amerikai és mexikói ételek, valamint hagyományos magyar fogások. Nem egy megszokott pub kínálat a miénk, hiszen finom ételek széles választékát kínáljuk, prémium steak-ektől a friss salátákig. A legjobb az egészben, hogy nálunk a hét minden estéjén kiváló élő zene mellett vacsorázhat.

KONCERT MINDEN ESTE

Budapest belvárosában a hét minden napján zenei tehetségek nagyszerű előadásait mutatjuk be. Lemezlovasaink este 7-kor kezdenek, nagyszerű koncertjeink pedig 9-kor indulnak. Hétköznapokon,  akusztikus blues, pop és funk, rock, latin és smooth-jazz koncerteket tartunk. Amikor meg végre elérkezik a péntek és a szombat, akkor buli van hajnalig!

SPEAKEASY

A legendás Fat Mo’s Music pub & restaurant egy híres budapesti helyszín, ahol a finom ételek és italok lenyűgöző választéka mellett, az esténkénti előadások révén számos kiemelkedő zenei tehetség kerül bemutatásra. A barátságos és figyelmes személyzetünk, délelőtt 11:00 órától szolgál fel, nagyszerű ebédeket és vacsorákat, kézműves söröket, több mint 50 fajta whisky-t és lenyűgöző koktél választékunkat. ‘Underground’ helyszínünk a nyugodt ‘speakeasy’ hangulatú belső kialakításával és spontán buli hangulatával, nagyszerű közeget biztosítanak akár egy teljes budapesti este eltöltéséhez.