Exkluzív menü? Kossuth-díjas zenekar a színpadon? Hát persze, hogy a Fat Mo’s!


Exkluzív menü? Kossuth-díjas zenekar a színpadon? Hát persze, hogy a Fat Mo’s!

 

A hajnalba hajló bulik után ugyanazzal a lendülettel kezdjük az új hetet! Nagyon szépen köszönjük kedves vendégeinknek, hogy ellátogattak hozzánk, és arra biztatunk mindenkit, hogy egyetlen napot se hagyjanak ki, hiszen mind az éttermi, mind a zenei választék tartogat újabb és újabb meglepetéseket!

Almási Zsolt sztárséf kínálata kéthetente újul meg, és Gourmet-fogásokat kínál elérhető áron, ami ugyanígy érvényes a Daily menüre, a Fat Mo’s Band hétfőtől csütörtökig tartó Jam Sessionjei pedig már alapból magukban rejtik a színpadon megszülető váratlan és izgalmas megoldásokat.

Amit pedig mindenképpen ki kell emelnünk – és a hét végére gondolva, mindenképpen érdemes már most asztalt foglalni – az nem más, mint a Kossuth-díjas Hot Jazz Band pénteki koncertje! Azé a zseniális zenekaré, akik a Fat Mo’s hőskorában vasárnaponként varázsoltak telt házat, akik egy az egyben hozzák a legendás korszak ikonikus zenéjét, és akik nagy örömünkre újra rendszeres fellépők lesznek nálunk.

HOTJAZZBAND

Szombaton a Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadóban ezúttal vendégeket is köszönthetünk! A Pop 84 zenekar a tavaszi nagy sikerű koncerteket folyatatva lép a deszkákra, hogy amolyan időutazóként a nyolcvanas évek legnagyobb slágereinek világába repítse a közönséget.

POP84

Utánuk természetesen színpadra lép a ház zenekara is, biztosítva ezzel a hajnalig tartó jókedvet, és azt a bizonyos lüktetést, amely mindenkit a táncparkettre vonz, és ott is tart másnap hajnalig, majd azután vasárnap este a Piano Bár-ban ellazulva mindenki kipihenje a hetet, és izgalommal várja a következőt!

Document-Namesad-23

Mindenkit szeretettel várunk!

 

+ There are no comments

Add yours