Fat Mo’s SZEZONNYITÓ Szeptember 12.


Fat Mo’s SZEZONNYITÓ Szeptember 12.

Újra hasít a legendás zugivó! A pazar konyha és az egyedülálló italválaszték mellé ezúttal nem is egy, hanem három új elem érkezik! Szeptember 12-én este a nagyközönség birtokba veheti a Fat Mo’s Café-t, ahol is mindenki megismerheti a speciális technológiával felszerelt Sanremo Operát! Magyarország első és egyetlen három karos kávégépét, amit a világ 7 különböző pontjáról származó szakemberek terveztek, hogy megalkossák az innovatív, minőségi alkatrészekből álló professzionális kávégépet. Közöttük Olasz mérnökök, kávékereskedők, pörkölő mesterek, és a 2015-ös év barista világbajnoka is megtalálható. Bemutatjuk a nagybetűs KÁVÉGÉPET, amelyhez Közép-Európában egyedülálló módon a T. Lamborghini 4 különböző kávékeverékeit külön digitális darálóval párosítjuk, így a végeredmény kellemes, vagy éppen felpörgető, de mindenképpen személyre szabott, felejthetetlen és utánozhatatlan lesz!

Ezen az eseményen a T. Lamborghini kávéit, teáit, energia italát és saját vodkáját is ingyenesen megkóstolhatják.


FatMo-cafe-opening-3

Bemutatkozik be a Fat Mo’s saját zenekara, amely nem meglepő módon a Fat Mo’s Band nevet viseli, és amelyben zseniális muzsikusok játszanak korhű öltözetben! A banda, ★ Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó ★ néven egyedülálló, hatórás szettet ad elő, így a városban ez lesz az egyetlen hely, ahol a közönség hajnalig élőzenére táncolhat!
Estéről-estére bemutatják azt a bizonyos showt, ami egyben utazás a 20-as évek tengerentúli szeszcsempész-világába, ahonnan is a zenekar képzeletbeli időgéppel végigrepíti a hallgatóságot szinte minden zenei stíluson, és a legnagyobb slágerek segítségével elérkezik napjainkba!

FatMo's-Band-5-960x

Szeptember 12-én este hivatalosan is megismerhetik a Fat Mo’s News-t, amely gondosan válogatott gasztronómia, zenei, színházi, és életmód hírekkel, interjúkkal jelentkezik a jövőben! Ettől a naptól ugyanis nem csupán megszokott módon működik a Fat Mo’s weboldala, hanem egyfajta kulturális iránytűként, amely igyekszik mindenkit a számára legjobb helyre kormányozni!

Az este mérföldkő lesz a legendás szórakozóhely történetében, érdemes mindenkinek eljönnie, akit érdekel a huszonegyedik századi magas minőség a huszadik század elejének miliőjében!

→ Fat Mo’s Café nyitó 16:00-tól / Fat Mo’s Café opening from 4pm
→ Lemezlovas este 19:00-tól / Disc Jockey from 7pm
→ ★ Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó ★ – 6 órás élőzene!!! (Minden szombat este 21-03) / 6 hours Live Music!!! (Every SAT: 21-03)
(pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)
→ DJ éjjel 4-ig / DJ session until 4am

A BELÉPÉS INGYENES / FREE ADMISSION

Ingyenes Lamborghini -kávé, -Tea, -Enrgia Ital és -Vodka kostoló. / Free tasting: T. Lamborghini -Cofee, -Tea, -Energy Drink, -Vodka.

→ Komoly Konyha: amerikai, mexikói, olasz és magyar
→ Fabulous Food: American, Mexican, Italian and Hungarian

→ Pompás Pia: kézműves sörök, 58 féle whisky, full koktélbár …
→ Brilliant Booze: craft beers, 58 types of whisky, full cocktail bar…

1056 Budapest, Nyáry Pál utca 11.
(Belváros / Downtown)
Asztalfoglalás / Reservations: +36 1 266 8027, +3670 623 8844

+ There are no comments

Add yours