Ha hétvége, akkor tánc kifulladásig!


Ha hétvége, akkor tánc kifulladásig!

ZeRo Showband – Szept. 18 péntek
Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó – Szept. 19. szombat

A program most is nagyon izgalmasnak ígérkezik, hiszen pénteken a ZeRo Showband táncoltatja meg a közönséget, szombaton pedig a Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadója következik, amikor is este kilenctől hajnali háromig tart az élőzenés őrület!

A ZeRo Showband exkluzív bulizenekarként a legnagyobb mainstream pop és funkyslágereket hozza magával a színpadra, és miközben odakint lassan elköszön a nyár, a Fat Mo’s-ban immáron beindul a szezon, hogy a már szinte a nulladik őszi kilométerkőnél is egyszerre lélegezzen mindenki, aki tiszteletét teszi nálunk!

A klasszikus feeling immáron visszatért, és az a bizonyos Fat Mo’s-os lüktetés is egyre erősebb, és szóljon akár a színpadról a zene, vagy a éppen DJ-ink keverjenek ízes „koktélt”, egyszerre dobban a szív és a lélek!

Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó

Szeptember 19.

A Fat Mo’s Band műsora szombat este természetesen most is tartogat majd meglepetéseket, hiszen akkor az igazi, ha hétről-hétre megújuló programmal várjuk kedves vendégeinket! Az időutazás és a jókedv garantált!

_MG_3825-web

Mindenkit arra biztatunk, hogy időben foglaljon asztalt, a fantasztikus vacsora után pedig hajnalig táncoljon!

Aki szereti a jó zenét, és együtt szeretné énekelni velünk a huszadik és huszonegyedik századi legnagyobb világslágereket, annak köztünk a helye!

 

Az események:

ZeRo Showband (péntek)

Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó (szombat)

 

 

 

+ There are no comments

Add yours