Pénteki őrület Tom White-al, szombaton újra Hot Jazz Band! (Okt. 9-10.)


Pénteki őrület Tom White-al, szombaton újra Hot Jazz Band! (Okt. 9-10.)

Az ősz lassan, de biztosan megérkezik Budapestre is, a Fat Mo’s-ban indul az újabb hét, természetesen a Gourmet-minőség, a legendás zugivóhoz méltó italválaszték és az élőzene jegyében!

Minden nap délelőtt tizenegy órától mindenkit vár az étterem, amely estére átalakul koncert, majd később partyhelyszínné, így a zenei időutazás mellett a feeling is a napszaknak megfelelően változik!

Hétfőtől csütörtökig a Fat Mo’s Band Jam Session örömzenével várja a nagyérdeműt, pénteken fantasztikus rockabilly cirkuszával Tom White őrjíti meg a közönséget!

TomWhite

Szombaton a Hot Jazz Band ezúttal világsztárral érkezik Lee Floyd, a kiváló bendzsós lesz a zenekar vendége, egészen biztosan egyedi és megismételhetetlen produkció következik, utána éjféltől a Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadója biztosítja a táncosoknak a talpalávalót!

Lee Floyd, a kiváló bendzsós lesz a zenekar vendége, egészen biztosan egyedi és megismételhetetlen produkció következik, utána éjféltől a Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadója biztosítja a táncosoknak a talpalávalót!

Vasárnap a Piano Bár biztosítja kellemes heti lecsengést!

Érdemes ezen a héten is minket választani, aki pedig nem látta volna eddig a Fat Mo’s Café és a Fat Mo’s bemutatkozó kisfilmjét, most ITT megnézheti!

Mindenkit szeretettel várunk!

+ There are no comments

Add yours