Rock and Roll, Funky, minden ami kell!


Rock and Roll, Funky, minden ami kell!

A Fat Mo’s természetesen ezen a héten is biztosítja a csodás estékhez nélkülözhetetlen étel, ital és zenei kínálatot, aki pedig szereti az igényes szórakozás huszonegyedik századi módját múlt századi köntösben, az egészen biztosan jól jár, ha a Nyáry Pál utca felé veszi az irányt!

Hétfőtől csütörtökig a hely házi zenekara tart jam sessiont, és hétről-hétre kiderül, hogy a legváratlanabb pillanatokban indulnak be a táncos lábak, kinek az élőzenére, kinek DJ Kisházi és Kovács Miklós MrBlack zenéire!

Most pénteken a Pedrofon érkezik, és velük a rockandroll, valamint az utánozhatatlan stenk, ami csakis a csapatra jellemző! Aki járt már koncertjeiken, az pontosan tudja, hogy ott találjuk magunkat abban a bizonyos korszakban, amikor is a tánciskolák szolgáltatták a mindenki számára elérhető alapot, és noha akkoriban akadt olyan hely, ahol tiltott volt a twist, most egészen biztosan mindent megengednek maguknak és a mindig nagyon lelkes közönségnek!

Pedrofon

Szombaton a Fat Mo’s Band Vigadójában hétről-hétre újabb és újabb dalok csendülnek fel, gondosan válogatva a zenetörténelem legnagyobb slágereiből!

Vasárnap a Piano Bár pedig már megszokottan biztosítja a kikapcsolódást, hátradőlve, lazán, és nagyon emberien.

Érdemes időben asztalt foglalni a hét minden napján!

Mindenkit szeretettel várunk!

A heti program:

Október 19. hétfő-Október 22. csütörtök

Fat Mo’s Band Jam Session

(pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)

A hely saját zenekara végigkalauzolja a nagyérdeműt a képzeletbeli Fat Mo’s rádió hullámsávjának segítségével a világ zenei történelmén! A huszadik század elejétől egészen napjainkig, vendégekkel, vidáman és nagyon lazán! 

Október 23. péntek

Pedrofon

(Rock & Roll)

Kinek ne csengene ismerősen a Pedrofon név? Szinte mindenki ismeri őket, aki kicsit is otthonos a táncparkett világában! Most eljönnek hozzánk is, és hozzák a megszokott, utánozhatatlan stenket!

Október 24. szombat

Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó

(pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)

A hely zenekara és DJ-i zenés időutazásban részesítik a nagyérdeműt! A legnagyobb világslágerekre táncolhat a közönség 21:00-től, egészen hajnal 03.00-ig! Budapest egyetlen maratoni élőzenés showja!

Október 25. vasárnap

Piano Bár

(jazz, blues, pop)

Szabó Péter, a fiatal jazz-zongorista szemezget a jazz, blues és poptörténelem legismertebb dalaiból.

+ There are no comments

Add yours