Terasznyitó a Pankastic!-kal! Indul a Fat Mo’s nyári szezon!


Terasznyitó a Pankastic!-kal! Indul a Fat Mo’s nyári szezon!

Igaz, még benne a tavaszban, de már közelítve a legmelegebb évszakhoz, megnyílik a legendás belvárosi szórakozóhely terasza, így a Fat Mo’s-negyed tovább terjeszkedik!

gardenkép

A „zugivó” és a kávézó mellett a Fat Mo’s Garden is szeretettel várja a vendégeket, akik lazulásra vágynak, és kiülős helyet keresnek napközben és az esti koncertek előtt, hogy utána együtt mulassanak a hely zenekarával a belvárosi éjszakában!

A megnyitón délután négytől este nyolcig Bangó Endre gitáros biztosítja a remek háttérmuzsikát, utána a zseniális Pankastic! érkezik a Fat Mo’s színpadára, ezt követően pedig a ház zenekara hívja a vendégeket egy zenés időutazásra!

Panna

A teraszon hűsítő koktélok várják a nagyérdeműt, valamint az utánozhatatlan konyha, és pazar italkínálat biztosítja, hogy az este mind zeneileg, mind kulináris élvezetek terén hibátlan legyen!

Érdemes előre asztalt foglalni!

 

A program:

Május 6. péntek

Terasznyitó

16:00-20:00 Bangó Endre

20:00-22:00

Pankastic! (Swing)

Egy fantasztikus csapat, főszerepben a csodálatos Pálmai Pannával!

22:00-től

Fat Mo’s Band Jam Session (pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky)

A hely saját zenekara végigkalauzolja a nagyérdeműt a képzeletbeli Fat Mo’s rádió hullámsávjának segítségével a világ zenei történelmén! A huszadik század elejétől egészen napjainkig, vendégekkel, vidáman és nagyon lazán!

 

 

+ There are no comments

Add yours