Új hét, mégis ugyanaz a Fat Mo’s lüktetés!


Új hét, mégis ugyanaz a Fat Mo’s lüktetés!

Hétvégén a Hot Jazz Band, a Pop 84 és természetesen a Fat Mo’s Band varázsolt remek hangulatot házunk falai közé! A Fat Mo’s negyed csodálatos Gourmet-éttermében szinte képtelenség volt szabad asztalt találni, a közönség együtt lélegzett a színpaddal, a tánctéren is folyamatos volt a pörgés, minden ritmusra lüktetett!

POP

A Piano Bár pedig ezúttal is éppen úgy rakott pontot a hét végére, hogy csupán addig halkult, hogy hétfőn újra feltekerjük a hangerőt.

Természetesen a hét első négy napján továbbra is a Fat Mo’s Band Jam Sessionjei szórakoztatják vendégeinket, míg pénteken és szombaton valódi tánczenekarok következnek! Elsőként a visszatérő Rollin’ On Party Band-et köszönthetjük majd, míg szombaton a Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadójában ismét a jól bevált funkyslágerek szólnak majd, és a hét minden napján remek DJ-ink szolgáltatják a szünetekben, valamint a koncertek előtt és után a talpalávalót! Vasárnap pedig természetesen a Piano Bár bársonyos hangjaira lazulhatunk!

Sztárséfünk menüje ezúttal is utánozhatatlan és érdemes hetente többször, vagy akár minden nap betérni hozzánk, mert itt mindig, minden pillanatban történik valami!

Csodás hetet minden kedves vendégünknek!

Mindenkit szeretettel várunk a hét minden napján!

 

+ There are no comments

Add yours