Válassza az Oldal lehetőséget

10x gyorsabb értékesítés sales coachinggal: Rövid interjú a CoachLab szakértőjével

10x gyorsabb értékesítés sales coachinggal: Rövid interjú a CoachLab.hu szakértőjével – FATMO MAGAZIN

A CoachLab, Magyarország kiemelkedő coaching cége, forradalmian új programot kínál az értékesítőknek: a 10x gyorsabb értékesítést ígérő sales coachingot. A programot részben Dan Kennedy értékesítési guru gondolatait tovább vezetve, a CoachLab vezető Sales Coahcsa Radó Róbert coach vezetésével fejlesztették ki, aki az alábbiakban foglalja össze a program lényegét. A teljes cikk a CoachLab.hu oldalán belül itt olvasható.

Olvass tovább

Egészséges táplálkozás: Útmutató a jobb közérzethez

Az egészséges táplálkozás nem csupán arról szól, hogy mit eszünk, hanem az egész életmódunk alapját képezi. A megfelelő tápanyagok bevitele nemcsak fizikai, hanem mentális egészségünk szempontjából is létfontosságú.

És nem is csak divatos trend, hanem alapvető fontosságú a testi és lelki jóllétünk megőrzéséhez. A táplálék, amit magunkhoz veszünk, befolyásolja energiaszintünket, emésztésünket, immunrendszerünket, sőt hangulatunkat is. Ezzel a blogcikkel szeretnénk útmutatást nyújtani a tudatos és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, kiemelve azokat a legfontosabb alapelveket, amelyeket érdemes szem előtt tartani.

Ha úgy érezzük, hogy ezekkel önállóan nem tdunk megbírkózni, akkor kérjünk segítséget, orvostól, dietetikustól, life coachtól vagy egészség coachtól, vagy edzőtől, edzőtermi szakemberektől, vagy olyan személytől, személyektől, akikben megbízunk ezen a téren!

Olvass tovább

Karrier – Munkaerő-piaci trendek – Meddig maradjunk egy munkahelyen?

Karrier: Munkaerő-piaci trendek. Meddig maradjunk egy munkahelyen?

Van egy minimális időtartam, ameddig egy munkahelyen kell maradnia?

Egy éves szabály???

Bár az egyéves szabály továbbra is az optimális karrier és a megfelelő megtalálása szempontjából, vannak jelek arra, hogy nem tekintik már olyan megmásíthatatlannak, mint régen. Valójában a követelmények valamelyest lazulni látszanak még a járvány előtt is, ahogy a munkaerő-piaci trendek megváltoztak.

Olvass tovább

Győzelemre viszi a Sales Coaching az Értékesítőket és sikert hoz!

Néhány titok és ötlet, ami tényleg sikeresebbé tesz!
Hogyan és miért lesz eredményesebb az az értékesítő, akivel Sales Coach foglalkozik?

Az értékesítés mestersége mindig változik, és a sikeres értékesítők mindig keresik a hatékonyabb stratégiákat. De mi a helyzet azokkal, akik egy lépéssel előrébb járnak, azokkal, akik a jövő értékesítési kihívásaival már ma szembesülnek? A Sales Coaching nem csak egy szakmai fejlesztési eszköz; valójában egy kulcsfontosságú tényező, ami elkülöníti a sikeres értékesítőket a a kevésbé sikeres versenytársaktól. Gyere velünk egy izgalmas utazásra, ahol felfedezzük, miben rejlik az Coaching ereje, és hogyan teszi lehetővé az értékesítés mesterségének magasabb szintű elsajátítását. Új perspektívák, bevált stratégiák és olyan titkok, amikről eddig talán még nem is hallottál – készülj fel a sales világ új kihívásaira és fedezd fel velünk a coaching varázslatos világát

Olvass tovább

Weboldal készítés árak – Mit kell tudni a WebDesign és a Honlapkészítés költségeiről?

A weboldal készítés az online jelenlét építésének egyik alapvető lépése. A Weboldal készítés árak írásunk segít a megfelelő ajánlatok cégek és lehetőségek kiválasztásában.
Egy jól megtervezett és professzionális weboldal nemcsak az online jelenlétet erősíti, hanem hozzájárulhat az üzleti sikerekhez és növekedéshez is. Azonban, mielőtt nekikezdenénk egy weboldal elkészítésének, fontos megérteni az árakat és a költségeket, hogy tájékozott döntést tudjunk hozni. Ebben a cikkben áttekintjük a weboldal készítés árait, és megosztunk néhány fontos információt az árajánlatokról és a megbízható partnerek kiválasztásáról.

Olvass tovább
Online Coaching lehetőségek országszerte, Magyarországon, Budapesten és bárhol, ahol megfelelő az Internet kapcsolat… Pontszám 90 %

Online Coaching lehetőségek országszerte, Magyarországon, Budapesten és bárhol, ahol megfelelő az Internet kapcsolat…

Az online coaching Magyarországon egyre népszerűbbé válik, nem véletlenül. A modern életmód, a rohanó világ új kihívásokat hoz magával. Az embereknek egyre inkább szükségük van olyan megoldásokra, amelyek alkalmazkodnak az életükhöz és az életvitelükhöz. Az online coaching éppen ezt kínálja: rugalmasságot, kényelmet és hatékonyságot.

Olvass tovább

Környezetkímélő Coaching Megoldások a CoachLab-tól

Az életünket egyre inkább átszövi a fenntarthatóság iránti igény, és a CoachLab.hu ezen az úton haladva környezetkímélő coaching megoldásokat kínál ügyfeleinek. Az online coaching platform, mely a személyes fejlődés és siker elkötelezett támogatójaként ismert, most a fenntartható jövőért is felelős vállalati filozófiát tükröz.

Olvass tovább