RÓLUNK

RÓLUNK

A Fat Mo’s mára már legendává vált, hiszen több mint 20 éve minden este élő zenés koncertekkel, kitűnő ételekkel és óriási ital választékkal várja vendégeit!
„Ha forr a véred” ne feledd! Itt elfelejtheted a napi gondokat és felhőtlenül szórakozhatsz és garantáltan jól érezheted magad!
Egy különleges étterem, pub, kávézó, szórakozóhely, és party helyszín…
Ha hozzánk benézel a hétköznapok már többé nem hétköznapok, a hétvégék napjai egybe folynak, szinte megszűnik a külvilág és az idő, a Volt egyszer egy Amerika c. film hangulata és bohém, zenés világa elevenedik meg!
Figyelmes és barátságos személyzet, egyedi kialakítású vendégtér, bokszok, különterem, a közkedvelten hosszú bár- és koktélpult vár!

ÉTTEREM

Mesés amerikai ételek, valamint hagyományos magyar fogások. Nem csupán megszokott pub kínálat a miénk, hiszen finom ételek széles választékát kínáljuk, prémium steak-ektől a friss salátákig.  Nálunk a hét minden estéjén kiváló élőzene mellett vacsorázhatnak kedves vendégeink.

KONCERT MINDEN ESTE

A hét minden napján a Fat Mo’s Band Jam-sessionjeivel várjuk kedves vendégeinket, pénteken és szombaton pedig Dj-énk biztosítja a fergeteges hangulatot, Funky és Retro slágerekkel !

SPEAKEASY

Már 18:00 óráról várjuk kedves vendégeinket legendás gasztro és italkínálatunkkal, valamint a semmihez sem hasonlítható Speakeasy-hangulattal!